Günübirlik kiralanan 340 ev denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Günübirlik kiralanan 340 ev denetlendi
Abone ol
ANTALYA'DA 340 GÜNÜBİRLİK KONAKLAMA YERİ KONTROL EDİLDİ.

Antalya’da 18 ekip ve 38 personelin katılımıyla yapılan günübirlik yerler uygulamasında 308 kayıtlı ve 32 kayıtsız olmak üzere toplam 340 günübirlik konaklama yeri kontrol edildi.


Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, suça karışmış kişilerin yakalanması, kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilmesi kapsamında il merkezinde faaliyet gösteren günübirlik kiralanan evler Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından denetlendi.


18 ekip ve 38 personelin katılımıyla yapılan denetimlerde 308 kayıtlı ve 32 kayıtsız olmak üzere toplam 340 günübirlik konaklama yeri kontrol edilirken anlık veri göndermediği tespit edilen 9 işletmeye konaklayan kaydı yapmamaktan, kayıt dışı günübirlik daire olarak kiralandığı tespit edilen 7 adrese kayıt dışı kiralama yapmaktan idari yaptırım uygulanmak üzere tutanak tutulduğu bildirildi.


Başkan Topaloğlundan yangının söndürülmesinde emek verenlere teşekkürÖnceki Haber

Başkan Topaloğlundan yangının söndürülme...

Doğu Garajı-Meydan arasındaki tramvay hattında 4 aylık onarım çalışmasıSonraki Haber

Doğu Garajı-Meydan arasındaki tramvay ha...

Yorum Yazın